Reisien kiristys

Raskaus, suuret painonvaihtelut, pitkäaikainen lihavuus tai ikääntyminen ovat tyypillisiä tilanteita, jotka aiheuttavat reisien ihon venymistä sekä lihaskudoksen vähenemistä.

Alkuvaiheen vanhenemismuutoksissa reisiä voidaan kiinteyttää radiofrekvenssihoidon, laserin tai rasvaimun avulla. Ellei tämä riitä, voidaan ylimääräinen iho sekä ihonalainen rasva poistaa leikkauksen avulla. Tällöin reisien ylä- ja sisäpinnoilta poistetaan ylimääräinen kudos. Useimmiten reisien kiristykseen käytetään rasvaimun ja leikkauksen yhdistelmää, jolloin ihoa saadaan sekä kiristettyä että vähennettyä rasvan tuomaa painoa ja pullotusta.

Leikkaus voidaan tehdä nukutuksessa tai selkäpuudutuksessa. Ylimääräinen rasva imetään ensin pois mahdollisimman tarkkaan vesisuihku- eli WAL-rasvaimumenetelmällä. Tämän jälkeen ihon pinta kuoritaan ja suljetaan sulavilla ompeleilla. Pinnallisella ihonkuorintatekniikalla vakavat haittavaikutukset ovat erittäin harvinaisia. Haavat teipataan ja peitetään mittojen mukaan tehdyillä painetekstiileillä. 

Tavallisesti toimenpiteen jälkeen pääsee kotiin jo samana iltana. Toipuminen leikkauksesta kestää yleensä 2-4 viikkoa. Turvotus ja mustelmat häviävät yleensä 2-3 viikon kuluessa. Leikkauksen jälkeen on syytä välttää raskasta liikuntaa noin kuukauden ajan. Leikkaushoidon tavallisimpiin komplikaatioihin lukeutuvat erilaiset haava- ja arpiongelmat.

Tutustu hinnastoomme täältä. Toimenpiteen hinta sisältää 1-2 kontrollikäyntiä lääkärillä, yhden kappaleen tarvittavia tukitekstiilejä sekä mahdollisen ompeleiden poiston/haavanhoitokäynnin sairaanhoitajallamme.

Varaa aika konsultaatioon numerosta 020 766 9390 arkisin klo 8-16.
Takaisin palveluihin