Maksutavat ja ehdot

Sairaala KL -terveystili

Voit myös maksaa meille osamaksulla hakemalla luottoa Resurs Bankin kautta. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tehdä ostoksia Sairaala KL:ssä. Muista hakea luotto aina ennen vastaanotolle ja/tai toimenpiteeseen saapumista, mikäli haluat maksaa käyntisi osamaksulla. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme Sairaala KL:ssä paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000 €), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai lähettämällä maksuttoman tekstiviestin TERVEYSTILI2 numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi! Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Rahoituksen edut

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi sähköisen hakemuksen kautta. Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).
Hae luottoa

Maksukortit ja käteinen

Meille käy yleisimmät maksukortit. Vastaanottokäynnit, pientoimenpiteet (esim. yläluomileikkaus) sekä laser- ja täyteainehoidot maksat kätevästi käteisellä tai maksukortilla. 

Voit myös maksaa yli 2500 euron toimenpidemaksun maksukortilla tai käteisellä, kuitenkin viimeistään saapuessasi toimenpiteeseen. Huomioi, että varausmaksu tulee olla erikseen maksettuna 7 vuorokauden sisällä toimenpiteen varaamisesta.

Laskutus

Suosituin maksukäytäntömme yli 2500 euron toimenpiteille on laskutus. Varatessasi ajan toimenpiteeseen saat ensin varausmaksun, joka tulee olla maksettuna 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Loppuosa toimenpiteen laskusta tulee olla maksettuna viimeistään 7 vuorokautta ennen suunniteltua toimenpidettä.

Varausmaksu

Varatessasi ajan leikkauksiin, joiden hinta on yli 2500 euroa tai jotka tehdään nukutuksessa, saat 500 euron varausmaksun. Varausmaksun osuus vähennetään leikkauksen kokonaishinnasta. Varausmaksu tulee olla maksettuna 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksamalla varausmaksun eräpäivään mennessä varaat sovitun toimenpidepäivän ja varmistat meille tulosi sovittuun toimenpiteeseen. Mikäli toimenpide peruuntuu meistä riippumattomista syistä, ei varausmaksua palauteta. Leikkausta on mahdollista siirtää ehtojemme mukaisesti varausmaksun maksettuasi.

Peruutukset

Kaikki vastaanottokäynnit tulee peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa ja pientoimenpiteet (täyteainehoito, laserhoito, yläluomileikkaus, yms.) 48 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetystä vastaanottokäynnistä tai pientoimenpiteestä perimme 100 euron maksun. 

Yli 2500 euron tai nukutuksessa tehtävät toimenpiteet pyydämme peruumaan viimeistään 7 vuorokautta ennen varattua aikaa. Leikkauksen varausmaksua ei palauteta, mikäli peruutus tapahtuu meistä riippumattomista syistä.

Sairaustapauksissa varattua vastaanotto- tai toimenpideaikaa on mahdollista siirtää. Ilmoita sairastumisesta hyvissä ajoin.