Meistä

Sairaala KL on korjaavaan ja palauttavaan kirurgiaan erikoistunut suomalainen yksityissairaala, joka aloitti toimintansa vuonna 2004. Ensimmäisestä päivästä asti toimintaamme on ohjannut luottamuksellisen, turvallisen ja omistautuneen hoidon filosofia, jossa jokainen asiakas kohdataan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Meillä sinua hoitavat kokeneet, Suomessa koulutetut plastiikkakirurgit, erikoislääkärit ja sairaanhoitajat. Hyödynnämme työssämme alan viimeisintä tietoa ja edistyksellisiä menetelmiä.

Oman toimintamme kehittämisen ohella työskentelemme myös koko lääketieteen kehityksen eteen. Tästä osoituksena on monipuolinen kattaus plastiikkakirurgian
tutkimusta, jota olemme vuosien varrella tuottaneet.

”Leikkaaminen ei ole vanhan toistamista, vaan jatkuvaa uuden etsimistä ja vanhan muovaamista."
– Asko Salmi, kirurgian ja plastiikkakirurgian tohtori, Sairaala KL:n vastaava lääkäri

Olemme täällä sinua varten

Hoitomme perustuvat erikoislääkärin tekemään tutkimukseen, jossa hoidon tarve arvioidaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kannustamme rohkeasti kysymään, sillä mieltä askarruttava asia ei aina vaadi suurta toimenpidettä.

Kodikkaan sairaalamme löydät Helsingistä, Uudenmaankadulta. Täällä sinua palvelee vankalla ammattitaidolla varustettu ystävällinen ja persoonallinen henkilökunta – tulitpa konsultaatioon, toimenpiteeseen tai jälkihoitoon.

Tavoitat meidät
yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse numerosta 020 766 9390. Ota siis yhteyttä matalalla kynnyksellä – olemme täällä sinua varten.