Environ -ihonhoitotuotteet

Sairaala KL myy palkittuja Environ-ihonhoitotuotteita

Mitä on Environ?

Environ-tuotesarja perustuu A-vitamiinin ihoa vahvistavaan vaikutukseen. Sarjan on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes, joka alansa ensimmäisenä ymmärsi riittävän A-vitamiinipitoisuuden auttavan ihoa taistelemaan auringon, saasteiden ja stressin tuomia haittavaikutuksia vastaan. Tutkimusten mukaan A-vitamiini normalisoi ja vahvistaa vanhenevaa ihoa. A-vitamiinin vaikutuksesta ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden määrä lisääntyy ja iho vahvistuu.

Mitä tuotesarjaan kuuluu?

Environ-tuotesarjaan kuuluu kaikille ihotyypeille sopivia voiteita, joiden korkeat A-vitamiinipitoisuudet auttavat ihoa uusiutumaan näkyvästi. Koska ihon herkkyys A-vitamiinille vaihtelee, aloitetaan hoito aina miedolla A-vitamiinivoiteella. 

Aloituksen jälkeen siirrytään asteittain suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin. Oma oikea taso on saavutettu, kun iho sietää päivittäisen A-vitamiinivoiteen käytön, eikä reagoi esimerkiksi punoittamalla, kuivumalla tai kutisemalla eli niin sanotulla A-vitamiinireaktiolla. Mahdollista reaktiota ei kannata säikähtää – se ei ole vaarallinen ja menee ohi muutamassa päivässä ihosi tottuessa uusiin A-vitamiinipitoisuuksiin. Voit lukea lisää A-vitamiinista täältä.

Environ-sarja kattaa kaiken, mitä hyvään ihonhoitoon tarvitaan. Sarjan tuotteita myydään ainoastaan koulutetuilla jälleenmyyjillä. Sairaala KL:llä voi tutustua Environ-sarjaan, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Sairaala KL on käyttänyt Environ-tuotteita vuodesta 2000 alkaen.

Tutustu hinnastoomme täältä.

Varaa aika konsultaatioon numerosta 020 766 9390 arkisin klo 8-16.
Takaisin palveluihin