Elina Salmi

Vastaava hoitaja, sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja ja toinen Sairaala KL:n omistajista, Elina Salmi, kohtaa asiakkaat jo ensimmäisessä puhelussa ja on heidän mukanaan koko hoitokokemuksen ajan.

Elina valmistui sairaanhoitajaksi Helsingin sairaanhoito-opistosta vuonna 1988. Tavattuaan Askon pariskunta alkoi pian yrittäjiksi ja perusti oman klinikan. “Olen ollut miltei koko urani sekä sairaanhoitaja, yrittäjä että äiti”. Elinan ja Askon lapset ovat kulkeneet mukana yrittäjävanhempiensa polulla ja yrityksen tilat ja tekeminen ovat tulleet tutuiksi lapsille jo pienestä pitäen. Askon kirurgin työ on vienyt perhettä ympäri Suomen ja myös valtamerten yli. “Olemme aina olleet sataprosenttisesti perheyritys.”

Elinalle yrittäjyys sopii, sillä se antaa sekä lääkärille että sairaanhoitajalle vapaat kädet toteuttaa itseään ja kehittää palvelua huippuunsa. “Meidän tavoitteenamme on aina ollut kehittää osaamistamme niin, että voimme tehdä työmme paremmin kuin kukaan muu. Siksi olemme työmme ohessa myös tehneet tutkimusta plastiikkakirurgian vaikutuksista. Haluamme ymmärtää asiakkaitamme paitsi potilaina, myös ihmisinä.”

Luottamuksellinen suhde jokaiseen asiakkaaseen on Elinalle kullanarvoinen. “Hyvä asiakassuhde on kuin flow-tila, se vie molempien ajatuksia eteenpäin ja sen vaikutukset voivat olla hyvin pitkäikäisiä.” Työ esteettisten hoitojen parissa on myös kasvattanut Elinaa itseään ihmisenä ja naisena.

“Naisen aikajanalla tapahtuu paljon. 30-vuotias nainen on aivan erilainen kuin 60-vuotias nainen. Kokemus omasta itsestä ei ole pelkkää ulkonäköä tai pelkkää henkisyyttä vaan niitä molempia. Siksi satsaukset ulkonäköön ovat aina satsauksia myös henkiseen hyvinvointiin. On hyvin arvokasta päästä työskentelemään sen kokemuksen parissa.”

Katso kaikki palvelumme täältä.

Varaa aika konsultaatioon numerosta 020 766 93 90 (ark. 8-16)