Oma korsetti kasaan!

Kun peilissä ei näy entinen napakka vatsa, vaan vatsanpeitteet ovat löystyneet esimerkiksi raskauden tai painonpudotuksen jälkeen voi asia vaivata päivittäin.

Vatsalihasten erkauma eli rektusdiastaasi voi aiheuttaa selkäkipuja ja liikunnan rajoittamista, kun core ei ole kasassa. Lisäksi iho saattaa roikkua aiheuttaen esteettisen haitan lisäksi hankaumia ja hiertymää.

Rektusdiastaasin leikkaushoito on korjaavaa, entisöivää kirurgiaa, jota sairaala KL:ssa on tehty yli 20 vuoden ajan. Vatsan alueen kirurgiaa tehdään toki myös esteettisistä syistä, ja rasvaimu on usein tehokas tapa muotoilla keskivartalon siluettia.

Leikkaukset tulee aina suunnitella yksiöllisesti huomioiden rajoitukset ja riskit, ja on tärkeää käydä huolellisesti läpi toipuminen sekä jälkihoito. Tervetuloa vastaanotolleni keskustelemaan mahdollisuuksista.

Kuvaparissa tehty laaja abdominoplastia; vatsanpeitteiden kiristys, ylimääräisen ihon poisto ja kylkien rasvaimu. Ryhti kohentui, selkäkivut hävisivät ja ilo oman vatsan ulkonäöstä palautui!

Anna Höckerstedt

Plastiikkakirurgi

Takaisin blogiin