Fotona 4D -ihonhoito laserilla

4D-laserhoito mahdollistaa ihon pinnan hiomisen ja kuorimisen. Kudosten syvä stimulointi auttaa muodostamaan kollageenia. Laserkuorinnan avulla iho raikastuu ja nuorenee, ja kollageenin muodostuminen edesauttaa kudosten tiukentumista ja kohoamista.

Kenelle Fotona 4D laser ihonhoito sopii?

Fotona4D-laserhoito on kokonaisvaltainen kasvojen nuorennushoito. Hoito sekä kuorii että kohottaa ihoa samalla kertaa.

Hoitovaihtoehto voidaan valita tarpeen mukaan kaksiulotteisesta TwinLight®-hoidosta neliulotteiseen Fotona4D™-hoitoon. Fotonan 4D-hoidon tavoitteena on vahvistaa kollageenin tuotantoa koko ihon paksuudelta ja vähentää ryppyjä. Fotona 4D-hoidot takaavat myös lyhyen toipilasajan.

Käyttäen kahta eri aallonpituutta ja neljää eri hoitomuotoa saavutetaan kasvoissa kiinteyttävä ”SmoothLifting”-vaikutus. 4D-hoidossa hoidetaan sekä kasvojen iho että suun limakalvot. Laserhoito stimuloi ja tiukentaa kudoksia: näin esimerkiksi nasolabiaalipoimuja – poimua nenän pielestä suupieleen – ja pientä kaksoisleukaa saadaan häivytettyä samalla, kun kuorinta tekee ihosta nuorekkaamman.

Miten Fotona 4D laser tehdään?

Hyödyntäen Fotonan kahta eri aallonpituutta – Erbiumia ja Neodymiumia – ihoa voidaan hoitaa neljässä vaiheessa (4D). Käyttäen laitteen eri asetuksia (SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® and SupErficial™) voidaan ihoa hoitaa monelta eri syvyydeltä keskittyen aina erityisesti kussakin syvyydessä esiintyviin ihon vanhenemismuutoksiin.

Hoito on kivuton ja tehdään ilman anestesiaa. Tarvittaessa iho viilennetään kylmällä ilmalla. Suosittelemme, että ennen varsinaista laserhoitoa ihoa hoidetaan kuuden viikon ajan Environin A- ja C-vitamiinivoiteilla. Hoitojen jälkeen iho on pidettävä hyvässä suojassa auringolta pigmenttihäiriöiden estämiseksi. Hoito voidaan antaa sarjoina ja uusia aina tarvittaessa.

Hinta riippuu hoidettavan alueen laajuudesta.

Tutustu hinnastoomme täältä.

Varaa aika konsultaatioon numerosta 020 766 9390 arkisin klo 8-16.
Takaisin palveluihin