Aknearpien hoito laserilla

Laserhoito on tehokas ja hellävarainen keino päästä eroon aknearvista. Fotonan laserhoidoilla aknearpia hoidetaan kahdella eri menetelmällä samalla hoitokerralla. Nd:YAG- eli Neodymium-laser tunkeutuu ihon sisäosiin ja talirauhasiin, jolloin aknen uusiutumisriski pienenee. Erbium-laser puolestaan vaikuttaa vain ihon pintaosiin tasoittaen arpikudosta ja stimuloiden epidermiksen kollageenisynteesiä. Tämä parantaa ihon pinnan rakennetta ja joustavuutta.

Kenelle aknearpien hoito laserilla sopii?

Aknearpien hoito laserilla sopii kaikille sekä jokaiselle ihotyypille. Aknea voidaan hoitaa laserilla myös aktiivisessa vaiheessa, jolloin akne usein rauhoittuu hoidon vaikutuksesta. Aknea voidaan hoitaa laserilla myös esimerkiksi raskaana ollessa.

Miten aknearpien hoito laserilla tehdään?

Aknearpia hoidetaan laserkuorinnalla, joka on nopea, turvallinen ja yksinkertainen toimenpide. Lasersäteilyn syvyys voidaan määrittää tarkasti potilaan ihon mukaiseksi mahdollisimman hyvän tuloksen takaamiseksi. 

Ennen laserhoitoa iho viilennetään kylmällä ilmalla, jolloin toimenpide on miellyttävämpi potilaalle. Hoito voidaan toistaa useita kertoja tai aina tarvittaessa. Punoitus häviää muutamissa päivissä, syvissä kuorinnoissa muutamissa viikoissa. 

Hoitojen jälkeen hyvä aurinkosuoja on välttämätön pigmenttihäiriöiden estämiseksi.

Nopeasti tuloksia mahdollisimman vähillä sivuvaikutuksilla

Fotonan Neodymium-laser vähentää aktiivista tulehdusta aknessa. Ihon pinnalla vaikuttava Erbium-laser puolestaan kuorii vanhaa arpea parantaen ihon pinnan rakennetta ja joustavuutta. Lasersäde lämmittää ihonalaisia kudoksia ja talirauhasia tuhoten yliaktiiviset rauhaset. Lasersäteily myös stimuloi ja muovaa kollageenia parantaen arpikudoksen laatua.

Hinta pyydettäessä.

Tutustu hinnastoomme täältä.

Varaa aika konsultaatioon numerosta 020 766 9390 arkisin klo 8-16.
Takaisin palveluihin