Tatuoinnin poisto

Kenelle tatuoinnin poisto sopii?

Tatuoinnin poisto voidaan tehdä erilaisille, niin moni- kuin yksivärisillekin tatuoinneille eri paikoissa kehoa. Rajoittavana tekijänä leikkauksen suhteen on yleensä vain tatuoinnin koko. Esimerkiksi raajan peittäviä tatuointeja ei ole järkevää poistaa kirurgisesti, sillä leikkauksesta jäävät arvet olisivat niin laajat. 

Miten tatuoinnin poisto tehdään?

Sairaala KLssä tatuoinnin poisto tehdään leikkaamalla. Tatuoinnin koosta ja muodosta riippuen se voidaan poistaa parhaassa tapauksessa jopa yhdellä kertaa, mutta monesti on tarpeen tehdä useita osapoistoja, jotta koko alue voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kirurgisesta tatuoinnin poistosta jää aina pysyvä arpi.

Miten tatuoinnin poistoon ja jälkihoitoon pitää varautua?

Tyypillisesti onnistunut tatuoinnin poisto vaatii useita hoitokertoja – tietenkin tatuoinnin koosta riippuen. Uusi poisto voidaan tehdä, kun haava ja iho ovat parantuneet kunnolla. Mitä pidempi aikaväli operaatioilla on, sitä parempi, ja tavallisesti hoitokerroilla onkin vähintään 6 kuukauden väli. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee heti toimenpiteen jälkeen.

Tutustu hinnastoomme täältä.

Varaa aika konsultaatioon numerosta 020 766 9390 arkisin klo 8-16.
Takaisin palveluihin