Tomi Tervala

Tomi Tervala

Plastiikkakirurgiaan erikoistunut Töölössä ja TYKS-ssä, josta valmistunut v. 2010 plastiikkakirurgiksi. Valmistumisen jälkeen työskennellyt Seinäjoen keskussairaalassa rintasyövästä vastaavana plastiikkakirurgina v. 2010-2012. Viimeisimmät vuodet työskennellyt KYS-ssä, jossa erikoistunut mikrokirurgiaan sekä kasvojen alueen vammojen ja syöpäkasvaimien hoitoon.

Työssä kiehtoo pienet yksityiskohdat, joita muuttamalla voidaan muuttaa esimerkiksi väsynyt ilme pirteämmäksi ja iloisemmaksi. Hienoa tässä työssä on se, että jokainen potilas on aina yksilö ja täysin samanlaista toimenpidettä ei sen vuoksi ole. Samaan päämäärään on monta vaihtoehtoa, riippuen potilaan rakenteellisista lähtökohdista ja hänen toiveista. Pyrin siihen, että potilas saisi mahdollisimman suuren avun mahdollisimman pienellä ja turvallisella toimenpiteellä. Mielestäni sama prinsiippi toimii niin isossa syöpäkirurgiassa kuin esteettisessä kirurgiassa.

”Parasta työssäni on tyytyväinen potilas ja häneltä saama kiitos! ”

Tomin tekemät toimenpiteet: Silmäluomien leikkaukset, hörökorvat, otsan kohotus, facelift, rasvan siirteet, rasvaimu, rintojen korjaukset, vatsan korjausleikkaukset, laihdutusleikkauksen jälkeiset korjaukset olkavarsiin/reisiin, arpien korjaukset, ihomuutoksien ja tatuointien poistot.

  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä