Tomi Tervala

Tomi Tervala

Plastiikkakirurgina hoidan sairauksiin liittyvää korjaavaa kirurgiaa ja esteettistä kirurgiaa. Molemmissa kirurgian muodoissa lopputavoite on yleensä sama eli terveyden ja elämänlaadun parantaminen, mutta lähtökohdat ovat erilaiset. Olen työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan plastiikkakirurgian parissa ja säännöllisesti jatko kouluttautunut, jotta voin kehittyä paremmaksi ja tarjota parasta osaamista asiakkailleni. Työssäni kiehtoo pienet yksityiskohdat, joita muuttamalla voidaan muuttaa esimerkiksi […]

Plastiikkakirurgina hoidan sairauksiin liittyvää korjaavaa kirurgiaa ja esteettistä kirurgiaa. Molemmissa kirurgian muodoissa lopputavoite on yleensä sama eli terveyden ja elämänlaadun parantaminen, mutta lähtökohdat ovat erilaiset. Olen työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan plastiikkakirurgian parissa ja säännöllisesti jatko kouluttautunut, jotta voin kehittyä paremmaksi ja tarjota parasta osaamista asiakkailleni.

Työssäni kiehtoo pienet yksityiskohdat, joita muuttamalla voidaan muuttaa esimerkiksi väsynyt ilme pirteämmäksi ja iloisemmaksi. Hienoa tässä työssä on se, että jokainen potilas on aina yksilö ja täysin samanlaista toimenpidettä ei sen vuoksi ole. Samaan päämäärään on monta vaihtoehtoa, riippuen potilaan rakenteellisista lähtökohdista ja hänen toiveista. Joskus pieni parantava muutos ulkonäköön antaa hyvää mieltä ja paljon iloa elämään. Pyrin siihen, että potilas saisi mahdollisimman suuren avun mahdollisimman pienellä ja turvallisella toimenpiteellä. Mielestäni sama prinsiippi toimii niin isossa syöpäkirurgiassa kuin esteettisessä kirurgiassa. Toimenpiteiden tavoitteena on jokaiselle henkilölle turvallinen ja luonnollinen lopputulos.

  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä