Atte Manninen

Atte Manninen

Atte Manniselle tärkeää on potilaan ja lääkärin välinen yhteys. Potilaan kanssa pitää olla riittävästi aikaa. "Hyvä kommunikaatio varmistaa parhaan lopputuloksen", Atte sanoo.

Vuonna 2011 lääkäriksi valmistunut Atte Manninen tiesi haluavansa plastiikkakirurgiksi, kun näki opintojensa aikana, miten plastiikkakirugit rakensivat vatsasta ihmiselle rinnan. “Uuden luominen oli mullistava kokemus, halusin olla osa sitä porukkaa, joka pystyy näihin toimenpiteisiin.”

Plastiikkakirurgiassa Attea inspiroi sen edellyttämä luovuus. “Esteettisessä kirurgiassa haasteellisinta on juurikin se esteettisyys. Hyvällä plastiikkakirurgilla on silmää ja ymmärrystä sille, minkälainen lopputulos näyttää hyvältä ja vastaa asiakkaiden toiveisiin.”

Sairaala KL:ssa Atte tekee esteettistä kirurgiaa ja vastaa kaikista laser-toimenpiteitä, eli esimerkiksi ihon nuorentamiseen tähtääviä Fotona 4D-kasvohoitoja ja arpien hoitoa. Laserissa Attea viehättää sen tarjoamat mahdollisuudet. Laser-toimenpiteissä ihoon kajotaan vain vähän mutta tulokset voivat olla hyviä. “Laser on ihan uusi työväline, jonka mahdollisuuksia emme vielä edes täysin tunne. On kiinnostavaa olla seuraamassa kehitystä tekijän paikalta.”

Aten tekemät toimenpiteet: Rintaleikkaukset, vatsan korjaukset, rasvaimut, rasvansiirrot, yläluomileikkaukset, arpikorjaukset, botulliini- ja täyteainehoidot, laserhoidot ja -leikkaukset,

  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä