Verisuonimuutosten poisto laserilla

Laser-hoidot vain Helsingin toimipisteessä.

Verisuonimuutosten poisto laserilla

Verisuonimuutosten poisto laserilla Verisuonista ja niissä tapahtuneista muutoksista pääsee helposti ja hellävaraisesti eroon laserilla.

Minkälaisiin verisuonimuutoksiin laser tehoaa?

Laserin avulla voidaan poistaa iholta hemangiomia, verisuonimuutoksia kuten portviini läiskiä, telangiektasioita, laskimolaajentumia sekä punaisia verisuonikasvaimia, jotka kaikki ovat ihon pinnan pienissä suonissa näkyviä erilaisia verisuonimuutoksia.

Fotonan pitkäpulssinen Nd:YAG-laser soveltuu erinomaisesti näiden muutosten hoitoon, koska laserpulssi tunkeutuu 5-6 mm ihon sisään. Tutkimusten mukaan yli 75% syvistä verisuonikasvaimista häviää pitkäpulssisella laserilla hoidettaessa.

Miten verisuonet poistetaan laserilla?

Hoito kohdistetaan verisuonen sisässä olevaan oksihemoglobiiniin, jolloin vaikutus näkyy vain halutussa verisuonessa. Laserin energia imeytyy vereen, joka lämmittää verisuonen seinämiä aiheuttaen niihin kudosvaurion ja muutoksen häviämisen.

Halutun tuloksen saavuttamiseksi saatetaan tarvita useampi hoitokerta (3-4). Hoito tehdään ilman puudutusta ja iho viilennetään kylmällä ilmalla ennen hoitoa. Hoidon jälkeen iho on punoittava ja se on suojattava auringonvalolta pigmenttihäiriöiden välttämiseksi.

Hinta riippuu hoidettavan alueen laajuudesta. Ota yhteyttä tai soita numeroon 020 766 93 90.

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä