Tience- hoito

Tience- hoito Mikä Tience on? Uutuushoito Suomesta. Suomalainen innovaatio, joka on kansainvälisesti patentoitu. Tehokas ja ainutlaatuinen tuote arpien häivyttämiseen ja hoitamiseen. Tience sisältää yli 1000 erilaista peptidiä ja proteiinia sekä antioksidantteja ja rasvahappojohdannaisia signaalimolekyyleja. Nämä yhdessä käynnistävät ihon omat korjausprosessit ja uudistumisen. Tuloksena on kaunis, terve ja hyvinvoiva iho. Vain yksi Tience hoito riittää näkyvien tuloksien saamiseksi! […]

Mikä Tience on?

Uutuushoito Suomesta. Suomalainen innovaatio, joka on kansainvälisesti patentoitu. Tehokas ja ainutlaatuinen tuote arpien häivyttämiseen ja hoitamiseen. Tience sisältää yli 1000 erilaista peptidiä ja proteiinia sekä antioksidantteja ja rasvahappojohdannaisia signaalimolekyyleja. Nämä yhdessä käynnistävät ihon omat korjausprosessit ja uudistumisen. Tuloksena on kaunis, terve ja hyvinvoiva iho.

Vain yksi Tience hoito riittää näkyvien tuloksien saamiseksi!

Hoidon vaikutukset

Tience on steriili ja soluton rasvakudostuote, joka luo optimaalisen mikroympäristön vauriokohtaan aktivoiden ihon omat korjausprosessit. Arpihoidon lisäksi Tience kiinteyttää ja vahvistaa ikääntynyttä ihoa sekä toimii erinomaisesti ikääntymismuutoksien ennaltaehkäisijänä.

Tience on ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka aineisosat ovat tarkkaan valittuja:

  • Fibrolastit: lisäävät ihon omaa hyaluronihappotoimintaa auttaen ihoa ylläpitämään riittävä kosteutasapaino.
  • Keratinosyytit: ovat ihon pintasoluja. Iän myötä ihon keratinosyytit vähenevät ja iho muuttuu karheaksi ja elottomaksi. Tience sisältää keratinosyyttien kasvua edistäviä tekijöitä, jonka ansiosta ihon uudistumiskyky vahvistuu ja näin ollen vaikuttaa ihon pintakerroksen hyvinvointiin.
  • Antioksidantit: auttavat ihoa taistelemaan vapaita radikaaleja ja ilmansaasteita vastaan. Ne vahvistavat ja ravitsevat ihoa.
  • Peptidit: tuote sisältää runsaasti kollageeni- ja elastiini synteesiin vaikuttavia peptidejä, jotka aktivoivat ihon fibrolasteja. Näiden vaikutuksesta ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet ja rypyt vähenevät.
  • Verenkierto: Iän myötä ihonalainen verisuonisto harvenee ja ravinteiden ja hapenkuljetus heikentyy. tiencen on osoitettu lisäävän verisuonten muodostumista ja näin ollen tukevan ihon sekä ihonalaiskudoksen ravinteiden ja hapen saantia.
  • Lipidit: iän myötä ihon kosteus ja rasva-aineet  eli lipidit vähenevät, jotka näkyvät iholla ikämuutoksina. Tience palauttaa ihon kosteustasapainon ja täyteläisyyden.

 

Hoidon toteutus:

Hoito voidaan toteuttaa mesoterpiahoitona (injektoimalla ihon alle pienellä neulalla) tai mikroneulauksen yhteydessä. Hoitoon sisältyy aina konsultaatio sekä ihon puhdistus.

Hoidosta toipuminen on useimmiten lyhyt. Ihon punoitus, arkuus ja kuumostus kestävät yleensä hoitopäivän ajan. Mustelmat ja kevyt turvotus ovat mahdollisia. Useasti iho on jo seuraavana päivänä toipunut.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii erinomaisesti uusien tai vanhojen arpien hoitoon sekä anti-agehoitona.

Tience- hoidon hinnat alkaen:

lääkäri 1080€ sis. alv 24%

sairaanhoitaja 900€ sis. alv 24%

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä