Tatuoinnin poisto

Tatuoinnin poisto

Tatuoinnin poisto Jos aikaa sitten otettu tatuointi ei enää miellytä, siitä on mahdollista päästä eroon.

Kenelle tatuoinnin poisto sopii?

Tatuoinnin poisto voidaan tehdä erilaisille, sekä värillisille että yksivärisille tatuoinneille eri paikoissa kehoa.

Miten tatuoinnin poisto tehdään?

Tatuointi voidaan poistaa laserilla tai kirurgisesti. Useimmin tarvitaan useampia hoitokertoja jotta saavutetaan haluttu tulos. Tatuaation koosta ja muodosta riippuen se voidaan joskus poistaa kerralla. Useimmiten tarvitaan kuitenkin useita osapoistoja, jotta koko alue saadaan hoidetuksi parhaalla mahdollisella tavalla. Veitsellä tatuoinnin saa varmuudella pois, mutta leikkauksesta jää aina pysyvä arpi. Laseria käytettäessä on varmistettava, että kyseinen laser sopii tatuaation poistoon.

Miten tatuoinnin poistoon ja jälkihoitoon pitää varautua?

Tyypillisesti tatuoinnin poisto onnistuneesti vaatii useita hoitokertoja tatuoinnin koosta riippuen. Uusi poisto voidaan tehdä kun haava ja iho on parantunut kunnolla. Mitä pidempi väli on niin sitä parempi; yleensä vähintään 6 kk. Toimenpiteet ovat yleensä polikliinisiä ja kotiin pääsee heti leikkauksen jälkeen.

Tatuoinnin poiston hinta: 640-1280 €

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä