Pigmentaation hoito laserilla

Laser-hoidot vain Helsingin toimipisteessä.

Pigmentaation hoito laserilla

Pigmentaation hoito laserilla Erilaiset ihon pigmenttimuutokset ovat hyvin yleisiä. Kaikki pigmentaatiomuutokset voidaan hoitaa laserilla.

Valtaosa pigmenttimuutoksista on täysin hyvänlaatuisia. Pigmentaation hoito laserilla onnistuu kahdella tavalla. Pinnallisia muutoksia voidaan poistaa Erbium-laserilla ja syvempiä muutoksia Neodymium-laserilla.

Hoidettavaksi soveltuu esimerkiksi ihon keratoosi, luomet, pigmenttiläiskät. Tutkimusten mukaan yksi Erbium -laserkäsittely parantaa jopa 93% ihon keratooseista.

Miten pigmentaatioita hoidetaan laserilla?

Ennen hoitoa iho viilennetään kylmällä ilmalla. Isommat ihomuutokset voivat vaatia paikkallispuudutuksen. Laserhoidon jälkeen voi esiintyä hypo- tai hyperpigmentaatiota eli hoidettu kohta voi jäädä ympäröivää ihoa vaaleammaksi tai tummemmaksi, minkä vuoksi hyvä aurinkosuoja on välttämätön. Hoidon jälkeen alueella esiintyy punoitusta.

Hinta riippuu hoidettavan alueen laajuudesta. Ota yhteyttä tai soita numeroon 020 766 93 90.

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä