Olkavarsien kiristys

Olkavarsien kiristys

Olkavarsien kiristys Kenelle olkavarsien kiristys sopii? Raskaus, suuret painonvaihtelut, pitkäaikainen lihavuus tai ikääntyminen ovat tyypillisiä tilanteita jotka voivat aikaan saada olkavarsien ihon venymisen sekä lihaskudoksen vähenemisen. Tästä seurauksena ovat niin sanotut allit, eli roikkuvat olkavarret. Miten olkavarsien kiristys tehdään? Alkuvaiheen muutoksissa olkavarsia voidaan kiinteyttää ultraäänihoidon tai rasvaimun avulla. Mikäli tämä ei riitä, voidaan ylimääräinen iho sekä ihonalainen […]

Kenelle olkavarsien kiristys sopii?

Raskaus, suuret painonvaihtelut, pitkäaikainen lihavuus tai ikääntyminen ovat tyypillisiä tilanteita jotka voivat aikaan saada olkavarsien ihon venymisen sekä lihaskudoksen vähenemisen. Tästä seurauksena ovat niin sanotut allit, eli roikkuvat olkavarret.

Miten olkavarsien kiristys tehdään?

Alkuvaiheen muutoksissa olkavarsia voidaan kiinteyttää ultraäänihoidon tai rasvaimun avulla. Mikäli tämä ei riitä, voidaan ylimääräinen iho sekä ihonalainen rasva poistaa olkavarren sisäpintaan tehtävän leikkauksen avulla. Usein menetelmänä käytetään myös rasvaimun ja leikkauksen yhdistelmää mikä tyypillisesti takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Miten olkavarsien kiristykseen ja jälkihoitoon pitää valmistautua?

Toimenpiteen jälkeen kotiin pääsee usein samana päivänä. Leikkauksen jälkeen tukihihaa käytetään 2 – 4 viikkoa. Turvotus ja mustelmat häviävät 2-3 viikossa. Normaaliin elämään voi palata heti. Raskasta liikuntaa on syytä välttää noin kuukauden ajan. Sairausloman tarve määräytyy työn fyysisen raskauden mukaan.

Katso ennen ja jälkeen -kuvat olkavarsien kiristyksestä:

Rasvaimu

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä