Kynsisienen poisto laserilla

Laser-hoidot vain Helsingin toimipisteessä.

Kynsisienen poisto laserilla

Kynsisienen poisto laserilla Fotonan ClearSteps™ on uusi, hellävarainen ja kivuton tapa hoitaa kiusallinen kynsisieni. Menetelmässä käytetään Nd:YAG (Neodymium) -laseria lämmittämään kynsipohjaa ja kynttä. Lämpö tuhoaa kynsisienen. Hoito sopii kaikille.

Miten kynsisieni poistetaan laserilla?

Syvä, pulsoiva  säteily lämmittää kynsialustaa tuhoten sienen. Usein tarvitaan 4 hoitokertaa, viikon välein, tuloksen varmistamiseksi. Uusi hiljalleen kasvava kynsi korvaa vanhan sienen vaurioittaman kynnen. Kynnen kasvu on hyvin hidasta ja uusi, terve kynsi on nähtävissä vasta usean kuukauden kuluttua. Hoidolla ei ole sivuvaikutuksia.

ClearSteps™ -hoito tehdään kolmessa vaiheessa:

Vaihe 1: Kynsi hiotaan. Kynsisienen vaurioittama kynsi on usein paksu ja epämuotoinen. Kynnen ohentaminen lisää laserhoidon läpäisevyyttä kynnen lävitse.

Vaihe 2: Kynsi käsitellään kauttaaltaan Nd:YAG eli Neodymium laserpulsseilla. Hoito tuntuu lievästi lämmittävänä varpaassa.

Vaihe  3: Myös kynsireuna ja varpaanvälit hoidetaan laserilla, koska sieni muhii usein myös näissä paikoissa.

Tehokas ja turvallinen hoito ilman sivuvaikutuksia

Laserhoidolla voi päästä kynsisienestä lopullisesti eroon. Hoidon lopullisen tuloksen näkee siinä vaiheessa, kun kynsi on kasvanut kokonaan uudestaan.

170 €/kerta 4 käsittelyn sarjana. Ota yhteyttä tai soita numeroon 020 766 93 90.

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä