Reisien kiristys

Reisien kiristys

Reisien kiristys Raskaus, suuret painonvaihtelut, pitkäaikainen lihavuus tai ikääntyminen ovat tyypillisiä tilanteita jotka voivat saada aikaan reisien ihon venymisen sekä lihaskudoksen vähenemisen.

Miten reisien kiristys tehdään?

Alkuvaiheen muutoksissa reisiä voidaan kiinteyttää radiofrekvenssihoidon, laserin tai rasvaimun avulla. Mikäli tämä ei riitä, voidaan ylimääräinen iho sekä ihonalainen rasva poistaa leikkauksen avulla. Tällöin reisien ylä- ja sisäpinnoilta poistetaan ylimääräinen kudos. Usein reisien kiristys menetelmänä käytetään myös rasvaimun ja leikkauksen yhdistelmää mikä tyypillisesti takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Miten hoitoon ja jälkihoitoon pitää valmistautua?

Ultraäänihoidon jälkeen kotiin pääsee usein samana päivänä. Toimenpiteen jälkeen pääsee kotiin samana päivänä. Toipuminen leikkauksesta vaatii yleensä 2-4 viikkoa Turvotus ja mustelmat häviävät 2-3 viikossa. Raskasta liikuntaa on syytä välttää kuukauden noin ajan. Leikkaushoidon tavallisin komplikaatio ovat erilaiset haava ja arpiongelmat.

 

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä