Ihon nuorennus laserilla

Laser-hoidot vain Helsingin toimipisteessä.

Ihon nuorennus laserilla

Ihon nuorennus laserilla Laserhoidot mahdollistavat tarkat ja tutkitut menetelmät ihon nuorentamiseksi ja uudistamiseksi. Ihoa voidaan nuorentaa joko kuorimalla Er (Erbium) -laserilla tai hoitamalla syvempiä kudoksia Nd:YAG (Neodymium) -laserilla riippuen siitä mitä lopputulokselta odotetaan. Laserillamme molemmat menetelmät voidaan yhdistää, jolloin puhutaan Fotonan TwinLight™ Fractional Rejuvenation menetelmästä. Nd:YAG-laser vähentää aktiivista tulehdusta aknessa ja ihon pinnalla vaikuttava Er-laser puolestaan kuorii vanhaa arpea parantaen ihon pinnan rakennetta ja joustavuutta.

TwinLight® Fractional Rejuvenation

TwinLight™ Fractional Rejuvenation mahdollistaa ihon hoitamisen hyvin täsmällisistä kohdista. Aiemmin laserhoidoissa hoidettiin laajoja ihoalueita – olivat ne ikääntyneet tai eivät. TwinLight® -menetelmässä lasersäde hoitaa vain ihon ongelmat, jättäen terveen ihon rauhaan. Lasersäteen muodostama lämpö stimuloi kollageenisynteesiä ihossa ja sillä on nuorentava vaikutus ihoon.

Helppo ja tehokas 3-vaiheinen hoito

TwinLight® on helppo 3-vaiheinen menetelmä, jolla ihon pehmeyttä ja terveyttä voidaan lisätä. Nd:YAG-laserin lämpöefekti stimuloi ja nuorentaa ihoa syvemmältä ja Er-laser kuorii ihon pinnan tehden siitä sileämmän ja heleämmän.

Vaihe 1

Esihoito: Hoidettava alue käsitellään Nd:YAG-laserilla kahdesti. Ensimmäinen käsittely stimuloi ihon syviä osia ja toinen käsittely lämmittää ihon syviä osia lisää (FRAC3®) valmistaen ihon seuraavan vaiheen fraktionaaliselle hoidolle.

Vaihe 2

Fraktionaalinen hoito: Vanha kulunut iho kuoritaan fraktionaalisella Er-laserilla.  Laserin poraamat mikroreiät korvautuvat uudella, kiinteämmällä iholla.

Vaihe 3

Kuorinta: Iho kuoritaan Er-laserilla, joka poistaa pinnalliset ihon ikääntymismuutokset.

Hoidon tehoa ja syvyyttä voidaan säätää halutunlaiseksi. Hoito kannattaa uusia tietyin välein tai tarpeen mukaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Syvemmät kuorinnat vaativat enemmän aikaa parantuakseen ja päinvastoin.

Hoidon jälkeen aurinkosuoja on välttämätön ihon näkyvien pigmenttihäiriöiden välttämiseksi.

Ennen hoitoa suositellaan 6 viikon mittaista hoitoa paikallisella A- ja C-vitamiinivalmisteella (Environ). Ennen hoitoa iho viilennetään kylmällä ilmalla ja toimenpide tehdään ilman puudutusta tai muuta syvempää anestesiaa.

Laserhoitoja teemme vain Helsingin vastaanotollamme.

Hinta riippuu hoidettavan alueen laajuudesta.

Ota yhteyttä tai soita numeroon 020 766 93 90.

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.