Huulten muotoilu

Huulten muotoilu

Huulten muotoilu Huulten muotoilu ja ylähuulen nosto eli buffaloplastia tuo suun uudella tavalla esiin. Huulia voi muotoilla joko täyteaineilla tai kirurgisesti.

Kenelle huulten muotoilu sopii sopii?

Huulten muotoilulla voidaan saada aikaan täyteläisempi suun muoto. Täyteainehoidoissa käytetään Allerganin Juvéderm™ täyteaineita, jotka sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa jäljitellen ei-eläinperäisistä ainesosista. Juvéderm™ -täyteainehoito täyteläistää, kosteuttaa sekä silottaa ihoa välittömästi.

Buffaloplastiaa eli ylähuulen nostoa kirurgisesti käytetään vajonneen ylähuulen kohottamiseksi pysyvästi.

Hoito

Toimenpiteen aikana ihoon ruiskutetaan hyvin ohuen neulan avulla Juvéderm™ -geeliä toivottuun kohtaan. Hoito on nopea toteuttaa, yleensä aikaa kuluu alle 30 minuuttia. Juvéderm™ -hoitotulos on nähtävissä heti ja iho on tasaisempi ja luonnollisen näköinen.

Buffaloplastia taas on polikliininen, paikallispuudutuksessa tehtävä toimenpide, jonka jälkeen pääsee saman tien kotiin. Ompeleet poistetaan viikon kuluttua.Leikkaus on aiheellinen hyvin harvoin.

Miten hoitoon ja jälkihoitoon pitää varautua?

Juvéderm™ -hoidon vaikutus säilyy iholla puolesta vuodesta vuoteen jopa kahteen. Juvéderm™ -täyteaine poistuu ihosta aineenvaihdunnan myötä hiljalleen. Ylähuulen kirurgisesta nostosta eli buffaloplastiasta seuraa tikit, jotka ovat ihossa kuitenkin viikon toimenpiteen jälkeen.

Huulten muotoilun hinta: 1850 € alv. 0%

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä