Fotona4D ihonhoito laserilla

Laser-hoidot vain Helsingin toimipisteessä.

Fotona4D ihonhoito laserilla

Fotona4D ihonhoito laserilla 4D-laserhoito mahdollistaa ihon pinnan hiomisen ja kuorimisen. Kudosten syvä stimulointi auttaa muodostamaan kollageenia. Laserkuorinnan avulla iho raikastuu ja nuorenee ja kollageenin muodostuminen edesauttaa kudosten tiukentumista ja kohoamista.

Kenelle Fotona 4D laser ihonhoito sopii?

Fotona 4D laserhoito on kokonaisvaltainen kasvojen nuorennushoito. Hoito sekä kuorii että kohottaa samalla kertaa.

Hoitovaihtoehto voidaan valita tarpeen mukaan kaksiulotteisesta TwinLight® hoidosta neliulotteiseen Fotona4D™ hoitoon. Fotonan 4D hoidon tavoitteena on vahvistaa kollageenin tuotantoa koko ihon paksuudelta ja vähentää ryppyjä. Fotona 4D hoidot takaavat myös lyhyen toipilasajan.

Käyttäen kahta eri aallonpituutta ja neljää eri hoitomuotoa saavutetaan kasvoissa kiinteyttävä ”SmoothLifting” vaikutus. 4D-hoidossa hoidetaan paitsi kasvojen iho niin myös suun limakalvot. Laserhoito stimuloi ja tiukentaa kudoksia. Näin esimerkiksi nasolabiaalipoimuja (poimu nenän pielestä suupieleen) ja pientä kaksoisleukaa saadaan häivytettyä samalla kun ihon kuorinta tekee ihosta nuorekkaamman.

Miten Fotona 4D laser tehdään?

Hyödyntäen Fotonan kahta eri aallonpituutta (Erbium ja Neodymium) ihoa voidaan hoitaa neljässä vaiheessa (4D). Käyttäen laitteen eri asetuksia (SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® and SupErficial™) voidaan ihoa hoitaa monelta eri syvyydeltä keskittyen aina erityisesti kussakin syvyydessä esiintyviin ihon vanhenemismuutoksiin.

Hoito on kivuton ja tehdään ilman anestesiaa. Tarvittaessa iho viilennetään kylmällä ilmalla. Suosittelemme ihon hoitamista kuusi viikkoa ennen varsinaista hoitoa A- ja C-vitamiinivoiteilla (Environ). Tehokas aurinkosuoja on välttämätön hoitojen jälkeen pigmenttihäiriöiden estämiseksi. Hoito voidaan antaa sarjoina ja uusia aina tarvittaessa.

Hinta riippuu hoidettavan alueen laajuudesta. Ota yhteyttä tai soita numeroon 020 766 93 90.

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.