Environ -ihonhoitotuotteet meiltä

Environ -ihonhoitotuotteet meiltä

Environ -ihonhoitotuotteet meiltä Maailmalla suuren suosion saavuttaneet Environ-ihonhoitotuotteet ovat myynnissä Sairaala KL:ssa.

Environ -tuotesarja perustuu A-vitamiinin ihoa suojaavaan vaikutukseen. Sarjan on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes, joka ensimmäisenä alallaan ymmärsi, että riittävä A-vitamiinipitoisuus auttaa ihoa taistelemaan auringon, saasteiden ja stressin tuomia haittavaikutuksia vastaan. Tukimusten mukaan A-vitamiini normalisoi ja vahvistaa vanhenevaa ihoa.

Environ-tuotesarjaan kuuluu kaikille ihotyypeille sopivia voiteita, joiden korkeat A-vitamiinipitoisuudet auttavat ihoa uusiutumaan näkyvästi. Koska ihon herkkyys A-vitamiinille vaihtelee niin hoito aloitetaan aina miedolla A-vitamiinivoiteella, josta siirrytään asteittain suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin. Oma oikea taso on saavutettu kun iho vielä sietää päivittäisen A-vitamiinivoiteen käytön, mutta ei reagoi punoittamalla eli A-vitamiinireaktiolla (joka ei ole vaarallien ja menee ohitse muutamassa päivässä).

Environ-tuotteita ei myydä verkossa vaan ainoastaan valtuutetuissa jälleenmyyntipisteissä, kuten Sairaala KL:ssa. Tämä on valmistajan toive, jolla taataan tuotteiden aitous ja asianmukainen hoito.

Tule tutustumaan tuotteisiin Sairaala KL:n. Soita numeroon020 766 93 90 tai tule käymään.

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä