Aknearpien hoito laserilla

Laser-hoidot vain Helsingin toimipisteessä.

Aknearpien hoito laserilla

Aknearpien hoito laserilla Laserhoito on tehokas ja hellävarainen keino päästä eroon aknearvista. Fotonan laserhoidoilla aknearpia hoidetaan kahdella eri menetelmällä samalla hoitokerralla. Nd:YAG eli Neodymium-laser tunkeutuu ihon sisäosiin ja talirauhasiin. Hoito ulottuu talia tuottaviin rauhasiin jolloin aknen uusiutumisriski pienenee. Erbium-laser puolestaan vaikuttaa vain ihon pintaosiin tasoittaen arpikudosta ja stimuloiden epidermiksen kollageenisynteesiä. Tämä parantaa ihon pinnan rakennetta ja joustavuutta.

Kenelle aknearpien hoito laserilla sopii?

Aknearpien hoito laserilla sopii kaikille ja aknea voidaan hoitaa laserilla myös aktiivisessa vaiheessa, jolloin akne usein rauhoittuu hoidon vaikutuksesta. Laserhoito sopii kaikille ihotyypeille. Aknea voidaan hoitaa laserilla myös esimerkiksi raskaana ollessa.

Miten aknearpien hoito laserilla tehdään?

Lasersäteilyn syvyys voidaan määrittää tarkasti potilaan ihon mukaiseksi mahdollisimman hyvän tuloksen takaamiseksi. Aknearpia hoidetaan laserkuorinnalla. Laserkuorinta on nopea, turvallinen ja yksinkertainen toimenpide. Ennen laserhoitoa iho viilennetään kylmällä ilmalla, jolloin toimenpide on miellyttävämpi potilaalle. Hoito voidaan toistaa useita kertoja tai aina tarvittaessa. Punoitus häviää muutamissa päivissä tai syvissä kuorinnoissa muutamissa viikoissa. Hyvä aurinkosuoja on välttämätön toimenpiteen jälkeen ihon pigmenttihäiriöiden välttämiseksi.

Nopeasti tuloksia mahdollisimman vähillä sivuvaikutuksilla

Fotonan Neodymium -laser vähentää aktiivista tulehdusta aknessa. Ihon pinnalla vaikuttava Erbium-laser puolestaan kuorii vanhaa arpea parantaen ihon pinnan rakennetta ja joustavuutta. Lasersäde lämmittää ihonalaisia kudoksia ja talirauhasia tuhoten yliaktiiviset rauhaset. Lasersäteily myös stimuloi ja muovaa kollageenia parantaen arpikudoksen laatua.

Hinta pyydettäessä. Ota yhteyttä tai soita numeroon 020 766 93 90.

Palveluiden hinnat on ilmaistu ilman arvonlisäveroa. Hoito on alv-vapaa, jos kyseessä on terveyden- tai sairaanhoidoksi laskettava diagnosointi tai hoito. Lue lisää Veroviraston sivuilta tai keskustele lääkärin kanssa.

Sairaala KL:ssa voit maksaa myös osamaksulla. Lue lisää.
  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä