Rinnat ja vatsa samassa leikkauksessa

Rinnat ja vatsa samassa leikkauksessa

Leikkausta pohdittaessa unohdetaan, että molemmat vaivat voidaan korjata samassa leikkauksessa. Kaksien sairaslomien ja kipujen sijasta pärjätään yksillä.

 

Kärsi kivuista vain kerran

Raskaus ja synnytys, rankka laihduttaminen tai painonpudotus rasittaa paitsi rintoja niin myös vatsaa. Siinä missä rinnat ovat hävinneet, surkastuneet, riippuvat tai ovat muutoin surullisen näköiset, niin myös vatsa roikkuu, selkää särkee, iho on kurtulla ja napa lepää masentuneena ihon alla.

Leikkausta pohdittaessa unohdetaan, että rinnat ja vatsa voidaan korjata samassa leikkauksessa. Kaksien sairaslomien ja kipujen sijasta pärjätään yksillä.

Leikkaus suunnitellaan etukäteen tarkasti, sillä rintojen korjaaminen vaatii aina pohdintaa parhaasta mahdollisesta tekniikasta. Joskus selvitään pelkällä rintojen kohotuksella, joskus implanteilla ja joskus näiden yhdistelmällä.

Vatsa korjataan kehittämällämme turvallisella ja nopealla leikkausmenetelmällä, jossa myös toipuminen on nopeaa ja ongelmat ovat harvinaisia. Leikkaus kestää 2 – 2.5 tuntia yleisanestesiassa. Leikkauksen jälkeinen yö vietetään heräämössämme ja kotiutus tapahtuu leikkausta seuraavana aamuna.

 

Hoito

Leikkauksen jälkeen vatsa on yleensä kipeä ja rintojen kipu unohtuu vatsakivun alle. Tavalliset tulehduskipulääkkeet riittävät kivun hoitoon. Lisäksi vatsa tuetaan tukikorsetilla ja rinnat erityisillä tukiliiveillä.

Leikkauksen jälkeen on erittäin tärkeää on muistaa olla liikkeellä. Suurten leikkausten jälkeen liiallinen vuodelepo on pahasta ja altistaa komplikaatioille. Töihin voi palata 3-4 viikon jälkeen leikkauksesta.

Ja mikä parasta? Yhdistämällä rinta- ja vatsaleikkauksen myös kokonaishinta on pienempi kuin erikseen tehtynä!

 

Kysy meiltä lisää tai varaa oma aikasi numerosta 020 766 9390!