KORONAVIRUS

Olemme auki arkisin normaaliin tapaan sekä Helsingissä että Jyväskylässä. Koronavirus on kuitenkin muokannut käytäntöjämme taudin leviämisen estämiseksi.   Moni asia voidaan hoitaa puhelimitse (0207669390) tai sähköpostitse (info@sairaalakl.fi).  Voimme tehdä myös etäkonsultaatioita ja lähiaikoina avaamme mahdollisuuden tehdä rintojen korjausarvioita etänä käyttäen 3D mallinnusta, jolloin rintojen uusi malli on heti nähtävissä  kolmiulotteisena kuvana. Konsultaatio tehdään videoneuvotteluna. Tekniikka […]

Olemme auki arkisin normaaliin tapaan sekä Helsingissä että Jyväskylässä.

Koronavirus on kuitenkin muokannut käytäntöjämme taudin leviämisen estämiseksi.

 

Moni asia voidaan hoitaa puhelimitse (0207669390) tai sähköpostitse (info@sairaalakl.fi).  Voimme tehdä myös etäkonsultaatioita ja lähiaikoina avaamme mahdollisuuden tehdä rintojen korjausarvioita etänä käyttäen 3D mallinnusta, jolloin rintojen uusi malli on heti nähtävissä  kolmiulotteisena kuvana. Konsultaatio tehdään videoneuvotteluna. Tekniikka voidaan jatkossa käyttää myös kasvojen alueen leikkauksiin.

 

Siirräthän leikkaus– tai vastaanottoaikaa mikäli sinulla on seuraavia oireita:

  • kuume
  • yskää tai hengitystieinfektion oireita
  • kurkkukipua
  • päänsärkyä
  • lihas- tai nivelsärkyä

 

Me puolestamme jynssäämme nurkkia ja steriloimme paikkoja entistä tarkemmin jotta voimme toimia yhteiseksi parhaaksi turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

 

Fuengirolan vastaanotto avattanee lokakuussa -20.