Pia Airaskorpi

Pia Airaskorpi

"Haluan joka kerta ylittää asiakkaan odotukset", sanoo Pia Airaskorpi, jonka ihohoitoihin keskittynyt yritys Aurora Skin Clinic toimii yhteisissä tiloissa Sairaala KL:n kanssa. 

Pian tarjontaan kuuluvat yhtä lailla syvällisesti ihoa puhdistavat Hydrafacial-kasvohoidot, kuin täyteainehoidot ja laserilla tehtävät karvanpoistot. Aurora Skin Cliniciä ja Sairaala KL:ää yhdistää halu palvella asiakasta henkilökohtaisesti ja mieleenpainuvasti.

Pian ura ihohoitojen parissa alkoi Helsingin allergiasairaalasta, jolloin hän havahtui siihen, kuinka paljon ihohoitoihin erikoistuminen voi tarjota. Intohimo ihohoitoja kohtaan vei hänet muun muassa Lontooseen paikallisen huippusairaalaan hoitajaksi. Siellä hän pääsi seuraamaan esteettisten toimenpiteiden uusimpia trendejä kärkijoukoissa. ”Lontoon vuodet opettivat paljon, sillä asiakasvirta siellä on massiivinen. Sain jatkuvasti koulutusta uudesta ja kokemusta itse tekemisestä”.

Lontoon jälkeen Pialle  oli selvää, että jos haluan jatkaa siellä oppimieni hoitojen tekemistä, minun on perustettava oma yritys. Tuloksena syntyi Aurora Skin Clinic, joka istuu paitsi Sairaala KL:n tiloihin myös sen henkeen täydellisesti.

”Meitä yhdistää täällä se, että haluamme tehdä työmme rehellisesti ja asiakasta kokonaisvaltaisesti palvellen”. Molemmissa hoitopaikoissa ihmisten huoliin omasta ulkonäöstään suhtaudutaan vakavasti ja vahvalla ymmärryksellä. ”Olen työssäni huomannut, että ulkonäkö ei todellakaan ole pinnallista vaan osa ihmistä kokonaisuutena. Harvoin tapaa ihmistä jolle ulkonäöllä ei oikeasti ole mitään väliä.”

Englannissa asuessaan Pialla oli työssään yksi motto: ”I truly believe that everyone deserves to be beautiful and I am honored to be a part of it”. Suomeksi tämä tarkoittaa jotakuinkin sitä, että Pian käsissä jokaisella on mahdollisuus olla kaunein versio omasta itsestään.

Pian tekemät toimenpiteet ja hoidot: Hydrafacial, Juvederm-täyteainehoidot, botuliinihoidot, laserhoidot (karvojen poisto, pienten verisuonten poisto), mikroneulaus/neulaushoidot, prp-plasmahoito iholle ja hiuksille, ihokonsultaatiot.

  • Haluatko tietää lisää?

  • Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle seuraavan arkipäivän aikana.
  • Ota yhteyttä